Стець сподівається, що Порошенко демократично відреагує на критику NYT

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець сподівається, що Президент Петро Порошенко сьогодні відреагує на активне обговорення його критики статті у New York Times.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "112".

"Не може держчиновник будь-якої країни, якщо він себе вважає людиною демократичних поглядів, якимось чином давати оцінку роботі того чи іншого журналіста, а тим більше видання - одного із найвпливовіших у світі, яке, я переконаний, працює за стандартами професії... Президент не живе у паралельній реальності, він користується соцмедіа, і, я думаю, він бачить, яким чином на це відреагували соцмедіа, тому я переконаний, що сьогодні буде реакція від Президента", - сказав Стець.

Він також поінформував, що мав розмову з представниками прес-служби Порошенка, тож знає, що подібна реакція наразі готується.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко прокоментував редакційну статтю "New York Times" під час прес-конференції у ході візиту до США, заявивши, що проти України ведеться гібридна війна, у тому числі - шляхом розповсюдження інформації, яка дискредитує Україну.