БПП вимагає, щоб Рада завтра відразу взялася за е-декларування

Фракція БПП вимагає, щоб у вівторок Верховна Рада розглянула євроінтеграційні закони, зокрема щодо електронного декларування.

Про це під час засідання погоджувальної ради повідомив керівник фракції БПП Юрій Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми вимагаємо розпочати тиждень з голосування за принципові законопроекти, які забезпечать європейську інтеграцію - йдеться про виправлення допущених нами помилок у законі про електронне декларування, на які Президент наклав вето, і ним створено закон із поправками і погоджено з європейським співтовариством», - сказав Луценко.

Він додав, що фракція БПП у вівторок готова підтримати законопроекти щодо Державного бюро розслідувань, Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних злочинів. 

«Блок Петра Порошенка вимагає у вівторок ухвалити ключові закони для євроінтеграції, а після цього разом з колегами по більшості знайти політичне рішення для подолання глибокої політичної кризи», - додав нардеп.

Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак уже заявив, що фракція голосуватиме за законопроект про електронні декларації "в редакції, погодженій із Євросоюзом".