"Самопоміч": Павленко заразився корупцією

Голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк поширив офіційну заяву, що міністр аграрної політики Олексій Павленко більше не представлятиме його політсилу.

Про це він повідомляє через сторінку Об'єднання "Самопоміч" у Facebook.

"Корупція заразлива. Олексій Павленко більше не представляє Об’єднання "Самопоміч". Те, що відбувається в Кабміні, руйнує парламентську демократію в Україні. Позиція "Самопомочі" залишається незмінною – звільнити клептократичний уряд на чолі з прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком та сформувати новий склад Кабміну", - йдеться в заяві.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні чотири міністри - міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко, міністр інформаційної політики Юрій Стець, міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі та міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, - які раніше подали заяви про відставку, відкликали їх, про що заявили під час надзвичайного засідання Кабміну.

"Уряд не потерпить політичного тиску і політичної компрометації з боку як партнерів по коаліції, так і інших політичних сил", - наголосив у зв'язку з цим прем'єр-міністр Яценюк.