Безсмертний розповів, чого хотів Гризлов від Києва

Візит представника Російської Федерації у Тристоронній контактній групі Бориса Гризлова в Україну є черговим виплеском "совєтської махрової дипломатії".

Таку думку висловив представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний в ефірі одного з українських телеканалів, повідомляє Укрінформ.

"Дуже важко у цьому візиті шукати якесь здорове зерно. Я не візьмуся зараз ні виправдовувати, ні заперечувати, ні пояснювати, бо мені не відомо про те, з ким він зустрічався і про що говорив, окрім того, що написано у ЗМІ. Очевидно, що замість того, аби зустрітися напередодні засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську, як це як правило робиться перед офіційною частиною, йому була потрібна якась інформація з перших вуст. Цей візит - це такий черговий виплеск совєтської махрової дипломатії. Треба робити такий жест, який за собою потягне масове суспільне незадоволення", - наголосив Безсмертний.

Він також поінформував, що політична підгрупа 13 січня продовжить роботу над виборчими модальностями для окупованих територій Донбасу та питаннями амністії.