Симоненко оскаржує заборону КПУ

Комуністична партія України звернулася до Київського апеляційного адміністративного суду з апеляційною скаргою на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 16 грудня 2015 року.

Це зазначається в апеляційній скарзі КПУ, текст якої наявний в Укрінформі. 

«Скасувати Постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 16 грудня 2015 р. у справі № 826/15408/15 за позовом Міністерства юстиції України про припинення діяльності Комуністичної партії України в повному обсязі. Прийняти нове рішення у справі, яким відмовити у повному обсязі у задоволенні позову Міністерства юстиції України до Комуністичної партії України, третя особа - Уповноважений Верховної Ради України з прав людини про припинення діяльності політичної партії», - просить КПУ у своїй скарзі.

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув справу №826/15408/15 за позовом Міністерства юстиції України до Комуністичної партії України.

16 грудня суд в порядку письмового провадження прийняв рішення про задоволення позову Міністерства юстиції України та вирішив припинити діяльність Компартії України.