Вілкул вийшов працювати мером, а народ його завернув

Відео

Визнаний ЦВК мером Кривого Рогу Юрій Вілкул заявив в поліцію про нібито його побиття і захоплення адміністративної будівлі, проте в активістів є відеозапис їхньої з ним перепалки.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив колишній боєць батальйону Донбас Євген Шевченко.

«Вілкул викликав поліцію через нібито його побиття і захоплення адміністративної будівлі, але ... у нас є відеозапис словесної перепалки, протягом якої, до речі, Вілкул заявив, що, виявляється, це добровольці розпалювали війну і захоплювали Донбас», - зазначив Шевченко й додав, що наразі він дає свідчення з цього приводу.

Пізніше Шевченко виклав це відео у мережі.

Раніше повідомлялося, що прихильники Юрія Милобога вигнали з будівлі міськради Юрія Вілкула, який прийшов у мерію, щоб розпочати робочий тиждень. Активісти вимагали від Вілкула не приходити в міськраду до рішення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради щодо фальсифікацій на виборах к Кривому Розі.

Нагадаємо, в неділю у Кривому Розі  втретє пройшло народне віче. Цього разу учасники акції підписали заяви на ім'я Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана і керівників усіх парламентських фракцій та відправили  делегатів у Київ до Президента з вимогою забезпечити проведення нових виборів міського голови, оскільки ті, що відбулися, були, на думку активістів, сфальсифіковані на користь Юрія Вілкула.