Напад на інкасаторську машину "ПриватБанку": загинули троє людей

У результаті нападу на інкасаторську машину "ПриватБанку", скоєного в Чернігівській області на трасі Чернігів-Київ, загинули три інксатори.

Про це повідомляє прес-служба "ПриватБанку".

"Сьогодні, 23 жовтня, на трасі Київ-Чернігів у районі с. Скоринець було скоєно розбійний напад на інкасаторську машину ПриватБанку, у результаті якого загинули три людини", - йдеться у повідомленні.

У зв’язку з трагедією банк висловив співчуття родинам загиблих та пообіцяв їм матеріальну допомогу. Водночас оголосив про 1 млн грн нагороди за допомогу в затриманні нападників.

Окремо "ПриватБанк" звернувся до водіїв авто та свідків, які могли зафіксувати обставини злочину на камеру регістратора чи мобільного телефона, і пообіцяв винагороду за будь-яку інформацію, що сприятиме розкриттю розбійного нападу та затриманню злочинців.

Деталі самого пограбування уточнюються. Про здобич грабіжників інформація також ще відсутня.

За інформацією прес-служби УМВС у Чернігівській області, службовий автомобіль інкасаторів - мікроавтобус "Фольксфаген" - відхилився від маршруту по дорозі з Києва до Чернігова. У другій половині дня його знайшли спаленим за сотню метрів від автотраси. У салоні знаходилися три тіла інкасаторів.

На місці події працюють співробітники міліції, які намагаються з’ясувати обставини надзвичайної події. Слідчі дії та оперативні заходи тривають.