FREEДОМ збільшує присутність у Португалії

Канал українського іномовлення FREEДОМ відтепер транслюють два найбільших телекомунікаційних оператори Португалії: MEO та Vodafone Portugal Comunicações Pessoais S.A..

MEO – провайдер з найбільшою часткою абонентів в країні – близько двох мільйонів, що становить 40,8% (на кінець 1 півріччя 2022 року). MEO розповсюджує телевізійний сигнал за допомогою оптоволоконних мереж, супутникового зв'язку та ADSL-модемів 

Vodafone Portugal Comunicações Pessoais S.A. – дочірня компанія глобального телекомунікаційного холдингу Vodafone Group, третя за величиною в Португалії (18,6% абонентів на кінець 1 півріччя 2022 року). Vodafone Portugal має покриття мережі по всій країні, охоплюючи близько 790 тисяч абонентів.

Мобільні додатки MEO Go та Vodafone TV у свою чергу забезпечують користувачам Google Play, App Store та Huawei AppGallery оперативний доступ до каналу FREEДОМ. 

З кожним днем українське іномовлення FREEДОМ набирає обертів, збільшує свою присутність на найпопулярніших міжнародних стрімінгових платформах та в локальних кабельних мережах, а відтак стає доступнішим для глядачів у різних куточках світу.