Двоспальні ліжка: різновиди меблів та правила підбору

Створення комфортних умов у сімейному житті супроводжується підбором ідеальних меблів, які і створюють цей комфорт. Йдеться про двоспальне ліжко як основу відпочинку, вдалого розташування та комфортного нічного сну. Сучасній людині просто необхідне якісне ліжко з ідеальною основою, що доповнюється оптимальним матрацом під вагу людини.

Незважаючи на велику різноманітність, все одно можна зробити вдалий вибір, ґрунтуючись на своїх уподобаннях. Вибираючи ліжко двоспальне необхідно визначитися з розмірами, різновидом, технічними параметрами і зовнішнім виглядом. Каталог включає велику кількість готових ліжок, але за бажанням можна зробити індивідуальне замовлення на виготовлення.

Параметри ліжок

Основними характеристиками, що визначають вибір двоспального ліжка, є такі компоненти:

  • довжина, ширина та висота;
  • матеріал виготовлення;
  • параметри узголів'я;
  • особливості та вид матраца;
  • зовнішній вигляд.

Золотим стандартом ширина є 160-180 см, а довжина 200-220 см. Бажано мати невеликий запас для кожного чоловіка приблизно по 10-15 см. Більшість ліжок оснащуються м'яким узголів'ям, що виглядає красиво.

Матеріали

Дорогі моделі двоспальних ліжок виготовляються із масиву натурального дерева, а бюджетні та середні варіанти із МДФ та ДСП. Також є ліжка на основі металевого каркасу або з комбінуванням кількох видів матеріалів.

Найбільш дорогі моделі з дерев'яною основою. Комбінування МДФ та металу має меншу вартість. Збільшує вартість наявність підйомного механізму, що дозволяє комфортно підняти матрац з ламелями, щоб розташувати внизу особисті речі. Білизняні ніші практично завжди є приємним доповненням до двоспального ліжка.

Де придбати меблі?

Компанія «Мебліхіт» пропонує досить великий асортимент ліжок та інших меблів. Продукція є у готовому вигляді або на замовлення відповідно до вимог клієнтів. Висока якість підтверджується застосуванням перевірених матеріалів та тканин зокрема. На вибір є більше 100 варіантів виконання лише однієї моделі ліжка, адже узголів'я може бути з натуральної шкіри, екошкіри, велюру, жаккарда та інших матеріалів.

Асортимент пропонує на вибір меблі під будь-які фінансові запити. Бажаючі можуть оформити кредит або зробити покупку у форматі оплати частинами. До всіх областей України, де не ведуться активні бойові дії, діє доставка. Оплата доступна по факту отримання ліжка.