Netlix покаже ще два сезони «Емілі в Парижі»

Стримінговий сервіс Netflix анонсував ще два сезони успішного серіалу "Емілі в Парижі", який спричинив скандал в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Deadline.

Поки що невідомо, коли вийдуть сезони третій і четвертий.

Зазначається, що комедія була найпопулярнішою у 2020-му році для Netflix. Її перший сезон подивилися 58 млн домогосподарств за перший місяць.

Як повідомлялося, 22 грудня 2021 року на Netflix вийшов другий сезон серіалу "Емілі в Парижі" (серіал входить до топ-10 найпопулярніших серіалів Netflix). Його автори ввели новий персонаж: це українка на ім'я Петра, яка приїхала до Парижа з Києва. Головна героїня серіалу Емілі познайомилася з нею на курсах французької мови у четвертій серії. Дівчата вирушають разом на прогулянку, щоб попрактикуватися у французькій. За сюжетом Петра шокує Емілі своєю малоосвіченістю та поведінкою.

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко заявив, що вважає неприйнятним те, як зобразили українку в серіалі Netflix "Емілі у Парижі".

"Відповідь Netflix на мій лист щодо образу українки в серіалі "Емілі в Парижі" достатньо дипломатична. Подякували за зворотний зв’язок. Але про стурбованість українських глядачів зображенням українки почуто. Домовилися, що у 2022 році будемо в більш тісному контакті, аби упередити подібні випадки", – пізніше написав міністр.

Фото: Carole Bethuel/Netflix