Чи можна налаштувати систему безпеки самостійно?

Чи справді для установки простої охоронної системи в будинку або в невеликому офісі знадобляться послуги спеціалізованої фірми? Або ж можна обійтися власними силами?

Проста і функціональна сигналізація

Не завжди встановлення пульту сигналізації в квартирі виправдане. Вибравши недобросовісну охоронну організацію, ви не зможете бути впевненими у своєчасному виїзді групи швидкого реагування. Так чому не взяти ситуацію в свої руки?

Наприклад, південнокорейський бренд Intervision випустив бездротову сигналізацію Express GSM Ultra. Для роботи цієї сигналізації потрібні три батарейки АА і сім-карта, за допомогою якої буде відправлятися СМС на телефон власника у разі небезпеки. У корпус сигналізації вбудований індикатор руху дальністю 10 м і гучна сирена на 130 дБ.

До сигналізації додатково підключається будь-яка кількість сумісних з Express GSM Ultra бездротових індикаторів руху і відкриття вікон і дверей, а також до 9 брелоків, якими вмикається і вимикається сигналізація.

Комплексне рішення для максимального захисту

Щоб бути впевненим, що вдома напевно все добре, можна встановити комплект сигналізації, що має не тільки датчики руху, відкриття і розбиття вікон, а й додаткові сповіщувачі протікання води і появи диму. Наприклад, простий у встановленні і підключенні комплект від українського виробника Ajax управляється за допомогою мобільного додатку.

Працює вся система як через GSM, з підтримкою 2G/3G, так і підключена до інтернету за допомогою кабелю або по Wi-Fi. Для консолідації роботи використовується контрольний центр Ajax Hub, до якого і підключаються інші датчики.

Охоронні системи на всі випадки життя

Немає потреби вивчати багатотомні керівництва з налаштування охоронних систем і отримувати в терміновому порядку спеціальність інженера. На сайті інтернет-магазину «Ohrana.ua» представлені вже готові системи безпеки:

  • комплекти сигналізацій — з сиреною, GSM сповіщенням на телефон або для підключення пультової охорони;
  • комплекти відеоспостереження — для зовнішнього і внутрішнього спостереження, з підключенням через провід або по Wi-Fi;
  • комплекти домофонів — бюджетні і преміум-класу, аналогові і IP домофони.

Якщо ж виникають сумніви у виборі охоронних систем, співробітники компанії завжди допоможуть порадою,зроблять індивідуальне налаштування перед продажем або навіть дистанційне програмування придбаних пристроїв. Отже, відмовлятися від своїх ідей не доведеться!