Екскурсія на фабрику Paffoni і знайомство з процесом виробництва змішувачів

Екскурсія співробітників інтернет-магазину DEPOINT на фабрику Paffoni — враження від знайомства з процесом виробництва змішувачів.

Змішувачі Paffoni або що нам показали на виробництві

Інтернет-магазин DEPOINT давно і успішно співпрацює з відомою італійською компанією Paffoni, що займається виробництвом елітної сантехніки. Ми є офіційними представниками бренду, тому щоб ближче познайомити нас зі своєю продукцією, керівництво фірми прислало нам запрошення відвідати фабрику, що знаходиться в італійському місті Погно.

Історія, виробничий процес і контроль якості

Зрозуміти філософію та цілі компанії неможливо без знайомства з історією її створення. Уго Паффоні, якому зараз належить бренд, розповів нам про те, як у 1953 році його батько Роберто заснував у Погно невелику фабрику, названу ним Roberto Paffoni. Штаб-квартира компанії та основні виробничі потужності, як і раніше, знаходяться в цьому місті.

За словами Уго Паффоні, з моменту заснування філософія компанії залишилася колишньою: висока якість виробів і максимальне задоволення потреб клієнта.

Гордістю компанії є сучасно обладнаний завод площею близько 20 000 квадратних метрів. В його цехах здійснюється повний цикл виробництва. Для виготовлення змішувачів Paffoni використовується латунь найвищої якості (сплав міді та цинку, стійкий до окислення і механічних пошкоджень). Матеріал відповідає всім європейським стандартам.

Побачивши, наскільки ретельно перевіряються готові змішувачі перед надходженням у продаж, ми ще раз переконалися в їх високій якості. Кожна одиниця перевіряється співробітниками фабрики вручну на наявність браку та відхилень від норми. Крім того, змішувачі та душові насадки проходять тест на тиск води, який підтверджує високу міцність виробів та їх комплектуючих.

Однією з ключових переваг змішувачів Paffoni є їх дизайн, який розробляється у власному дизайнерському бюро. Компанія випускає безліч колекцій виробів (ELYS, ELLE-EFFE, LEVEL, ROCK, TANGO, LIGHT EXCLUSIVE EDITION та ін.), призначених для різних стилів інтер'єру.

Побувавши на виробництві та переконавшись у високій якості змішувачів Paffoni, ми можемо сміливо рекомендувати їх своїм покупцям. Ознайомитися з асортиментом продукції італійського бренду можна в каталозі DEPOINT.