Таїланд та Єгипет: як зробити відпочинок з дитиною на морі пізнавальним

Відпочинок з дітьми за кордоном - захоплююча пригода для всієї родини. Головне, обрати надійного і перевіреного туроператора.

Комфортно, якісно, безпечно

Концепція сімейного відпочинку Coral Family передбачає комфортне проживання, якісне дитяче харчування. А також безпеку на всіх етапах поїздки, захоплююче, активне і розвиваюче дозвілля.

На території готелів, де впроваджена створена туроператором Сoral Travel концепція, працюють анімаційні програми для дітей і дорослих, є дитячі басейни, ігрові майданчики. За бажання батьки можуть скористатися послугами няні. У кожному готелі створено куточок мами і немовляти.

Кращі курорти Таїланду і Єгипту - країн, де відпочивають цілий рік, - чекають на великих і маленьких мандрівників. Підібрати відповідний тур можна, перейшовши за посиланням https://coralfamily.ua/.

Розваги Країни пірамід

Сімейні тури в Єгипет дуже популярні. У гостинний сонячний край з прекрасним підводним світом і відмінними готелями, які працюють за системою «все включено», можна їздити цілий рік. Крім того, для батьків малюків важливо, що летіти в Країну пірамід недовго. Плюс тут, в порівнянні з європейськими курортами, нижчі ціни.

Відпочинок в Єгипті оздоровить і порадує малюків. На основних курортах, в Хургаді і Шарм-ель-Шейху працюють чудові атракціони, аквапарки з водними гірками, океанаріуми, дельфінарії, зоопарки.

Всією сім'єю можна покататися на човні з прозорим дном, проїхатися на горбі верблюда. А також відвідати парк піщаних фігур, подивитися барвисте шоу фонтанів.

Старшим дітям доступний дайвінг, катання на скутерах та квадроциклах. Хлопчикам і дівчаткам будуть цікавими екскурсії в пустелю, Луксор.

Занурюємося в азіатську екзотику

Таїланд - колоритна країна з білосніжними пляжами, теплим морем і добре розвиненою туристичною інфраструктурою. Мандрівникам з дітьми тут точно сподобається.

Знайомство з місцевою флорою і фауною варто почати з Паттайя. Діти будуть у захваті від незвичайних тваринок відкритого зоопарку «Кхао Кхео». Тварини мешкають на волі, а не в клітках або вольєрах, вони доброзичливі і з радістю спілкуються з відвідувачами.

Не менш цікаво відвідати зоопарк «Сірача», де живуть тигри, і подивитися шоу на крокодилячій фермі. У селищі слонів малюки зможуть покататися на цих славних тваринах.

На Пхукеті є чудовий океанаріум з різними видами підводних мешканців. Неодмінно відвідайте парк, де літають екзотичні птахи і пурхають різнокольорові метелики.

Відпочинок з дитиною на морі подарує незабутні емоції. Але в Таїланді ви зможете не тільки поніжитися на комфортних пляжах. Тут є безліч стародавніх храмів і чудових музеїв. На вулицях міст постійно проходять яскраві шоу, концерти та вистави.

На популярних курортах доступні різноманітні водні розваги. Зокрема, можна покататися на банані, каяку. Малюки зможуть зайнятися дитячим снорклінгом.