Допомога Тернопільщіні від TİKA

Управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу Тернопільської обласної державної адміністрації отримало нову комп’ютерну техніку від Турецького агентство зі співробітництва та координації (TİKA). Допомогу від Туреччини управління отримало в рамках проекту міжнародної технічної допомоги, метою якого є покращення організаційної та інституційної спроможності державних установ.

Відтак, нові комп’ютери, багатофункціональні пристрої, проектор дадуть можливість оптимізувати виконання завдань працівниками управління, ініціювати та реалізувати нові соціально-економічні проекти, спрямовані на розвиток області. Оновлення технічної бази має забезпечити відповідні умови для ефективної реалізації управлінням своїх завдань та підвищення якості надання послуг.

Управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу є структурним підрозділом Тернопільської обласної державної адміністрації та забезпечує реалізацію державної політики у сфері міжнародного співробітництва, інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, забезпечення дієвої системи фандрайзингу в області.

Турецьке агентство зі співробітництва та координації (TİKA) – турецька державна структура, відповідальна за надання Турецької Республікою технічної допомоги та допомоги з розвитку. TİKA реалізує проекти на 5 континентах в 170 країнах світу через 61 координаційний офіс.

Координаційний офіс TİKA Україні працює з 1997 року та реалізує проекти в різних сферах, яких як освіта, охорона здоров’я, захист культурної спадщини, посилення інституційної спроможності органів державної влади, тощо.