Вирішальні матчі Ліги Чемпіонів

Ліга Чемпіонів виходить на свою фінальну стадію і вже відомі всі учасники ¼. У турнірі вже не залишилося випадкових команд і нас чекають протистояння справжніх лідерів. Попереду тільки захоплюючі матчі, в яких визначиться володар головного трофею.

Ліга Чемпіонів — найпрестижніший клубний турнір Старого Світу. Починаючи з групового етапу, в ньому беруть участь 32 команди з усіх країн Європи. Вони розбиті на 8 груп по 4 колективи в кожній. В раунд плей-офф проходять по два кращі клуби. Групова стадія і раунд 1/8 піднесли ряд сенсацій. Наприклад, виліт «Манчестер Юнайтед», який в минулому році виграв Лігу Європи, або припинення участі в змаганнях «Атлетіко», команди, двічі грала у фіналах за останній час, але не пройшла в стадію плей-офф.

Футбол сьогодні — це найпопулярніший вид спорту, тому не дивно, що матчі ЛЧ збирають аудиторію в сотні мільйонів глядачів по всій планеті. Вже на стадії ¼ в цьому році зійдуться «Реал» і «Ювентус» — команди, які минулого року зустрілися в фіналі.

Ліга Чемпіонів щорічно приносить чимало сюрпризів. Саме завдяки цьому турнір і користується настільки великою популярністю серед вболівальників.

Нинішній сезон в ЛЧ

Поточний сезон став справжнім випробуванням для фаворитів. «Реалу» вже в 1/8 мав зустрітися з «ПСЖ». Амбітні французи провели вражаючу трансферну кампанію, але все одно нічого не змогли протиставити «королівському клубу». Ще однією інтригуючою парою на стадії ¼ є протистояння «Манчестер Сіті» і «Ліверпуля». Британські команди востаннє вигравали Лігу Чемпіонів у 2012 році, але зараз «городяни» є одними з фаворитів турніру. Однак, саме «Ліверпуль» — єдина команда, яка зуміла обіграти їх в чемпіонаті Англії. Також серед фаворитів можна виділити:

  • Реал;
  • Баварію;
  • Барселону.

Каталонці в цьому сезоні знову демонструють феноменальний футбол і буквально не помічають своїх суперників. Вони вкрай рідко втрачають очки в Ла Лізі. Тепер «синьо-гранатовим» пора доводити свою майстерність і в ЛЧ, тим більше, що попередні два розіграшу залишилися за їх принциповим суперником — «Реалом».

Шанс «вистрілити» є у кожної команди, адже прийшов час проявити свою майстерність на всі 100%. Для любителів футболу настає справжнє свято, коли команди проявляють свою максимальну майстерність. Цього року сили учасників як ніколи рівні, тому нас чекає неймовірно інтригуюча розв'язка.