ТАСкомбанк запустив онлайн-майданчик ТАСМАРКЕТ для всіх підприємців України

Стартувавши в банку, проект зі створення сучасної екосистеми для обслуговування бізнесу отримав розвиток у вигляді запуску торгового інтернет-майданчика.

Таким чином, всі клієнти нового інтернет-банку «ТАС24 Бізнес» (24b.tascombank.ua), який почав працювати з грудня 2017 року, отримали в своє розпорядження додатковий інструмент для розвитку і розширення свого бізнесу. Майданчик «ТАСМАРКЕТ» дозволяє будь-якому підприємцю продавати свої товари і послуги, не несучи істотних витрат на створення і розкручування власного інтернет-магазину. Однією з ключових «фішок» стала тісна інтеграція з банківськими сервісами, включена за замовчуванням — забезпечення розрахунків і всю фінансову складову бере на себе банк.

Реєстрація та розміщення товарів на майданчику безкоштовні, продавець товару оплачує комісію тільки за реальний продаж. З переваг майданчика розробники також виділяють можливість вибору товарів в кількох магазинах з функцією оплати «кошика» одним платежем. Причому покупку можна зробити як власними коштами, так і в кредит у термін до 24 місяців. Для захисту покупців «ТАСМАРКЕТ» бере на себе гарантію отримання товару або повернення грошей у разі порушення продавцем умов поставки.

Подальший розвиток функціональності майданчика направлено в сторону обслуговування тендерів, в тому числі можливість участі в закупівлях Prozorro. У цьому блоці також передбачається тісне переплетення з банківськими продуктами — оформлення електронних гарантій учасникам тендерів і фінансування переможців.

 Почати продаж за пару кліків або купити необхідний товар, розрахувавшись карткою, можна на tasmarket.com.ua.