В Україні проведуть першу чесну Black Friday

В нашу країну нарешті прийшла справжня американська Black Friday. Розпродажі «Чорної п'ятниці» проводяться в Україні порівняно давно, але всі вони були, м'яко кажучи, далекі від традицій США.

Якщо великі роздрібні мережі в Америці проводять «Чорну п'ятницю» з основною метою розпродати залишки на складах, щоб заповнити їх новим товаром, то в Україні, найчастіше, це просто чергові знижки, реальний розмір яких не перевищує 5-10%. Але компанія MOYO.ua оголосила, що починаючи з цього року буде проводити Black Friday в кращих американських традиціях.

У роздрібних магазинах мережі MOYO і на сайті moyo.ua покупцям буде доступно більше 6 500 видів товарів. Всі вони будуть продаватися з дуже високими знижками — дві третини з них з дисконтом в розмірі 75%. Так, багато товарів MOYO буде продавати собі в збиток. Крім того, багато виробників представлять свої новинки і топові моделі за «смачними» цінами.

З огляду на те, що в «Чорну п'ятницю» кур'єри і служби доставки працюватимуть з піковими навантаженнями, компанія MOYO пропонує тим, хто не хоче чекати, забирати товар в будь-якому з магазинів мережі. Крім того, навіть якщо оформити замовлення вночі, він буде готовий до видачі вже через 20 хвилин в цілодобовому магазині на Марка Вовчка, 18а.

Щоб не пропустити початок Black Friday, ви можете залишити свій e-mail на спеціальній сторінці https://www.moyo.ua/black-friday/. Як тільки товари зі знижками стануть доступні для покупки, ви отримаєте сповіщення на свою поштову скриньку. Головне, після цього встигнути купити найцікавіші пропозиції, поки товари ще будуть на складі.