Гонадотропін — незамінне рішення для післякурсової реабілітації

В арсеналі кожного професійного спортсмена, крім інвентаря, повинні бути вітамінно-мінеральні комплекси, анаболіки, гормони росту, інсулін та гормональні післякурсові засоби, що пом'якшують негативну реакцію організму на прийом стероїдів.

Хоріонічний гонадотропін — незамінний фармацевтичний препарат для профілактики атрофії яєчок у чоловіків і збереження їх функцій. Прийом засобу на виході з курсу дозволяє усунути побічні дії анаболіків та зберегти набрану м'язову масу. Після внутрішньом'язового введення речовина добре всмоктується в кров, швидко виводиться природним шляхом, при цьому ефект від одного уколу зберігається протягом 5-7 днів. Оскільки тривалість дії велика, ін'єкції можна робити 1 раз на тиждень. Якщо підібраний курс анаболічних стероїдів складається з двох і більше компонентів, гонадотропін слід приймати вже на 8-й день початку терапевтичного циклу. Своєчасно розпочатий прийом і якісний препарат від перевіреного виробника можуть попередити початок атрофії важливих чоловічих органів — яєчок.

Консультанти Steroidsshop нагадують своїм відвідувачам, що максимального ефекту від гонадотропіну можна досягти, приймаючи його в вигляді ін'єкційних уколів. Протеїновий гормон моментально надходить у кров і негайно починає позитивно впливати на загальний стан.

Дія стимулюючого препарату гонадотропіну на організм спортсмена

Гонадотропін необхідно вживати для стимуляції сперматогенезу і вироблення тестостерону. Препарат діє на організм бодібілдера наступним чином:

  • запобігає розвитку тестикулярной атрофії яєчок;
  • дозволяє уникнути олігоспермії в період прийому анаболіків;
  • знижує відсоток підшкірного жиру;
  • сприяє виробленню власних статевих гормонів у чоловіків;
  • активізує синтез статевих гормонів.

Сучасні спортивні фармакологічні засоби на основі гонадотропіну абсолютно нешкідливі і дуже ефективні. Але приймати їх рекомендується не для зростання маси, а в якості післякурсової терапії, тоді ніяких побічних ефектів не виникне.

Речовину по 250-500 МО слід вживати в останні 3-5 тижнів курсу двічі на тиждень. Кваліфіковані консультанти Steroidsshop, досвідчені бодібілдери й лікарі запевняють, що запропонована схема стимулює вироблення яєчками власного тестостерону, роблячи післякурсову терапію максимально безпечною та ефективною.