Конгрес Європейських Лотерей: Eurojackpot скоро в Польщі}

Eurojackpot - європейська лотерея з гарантованим призовим фондом у 10 млн євро і максимальним джекпотом у 90 млн євро – прийде до Польщі у вересні цього року. Про це було повідомлено на 9-му Конгресі Європейських Лотерей в Кракові. Гості Конгресу обговорюють проблеми, з якими стикається сектор - всі значною мірою пов'язані з нинішньою технологічною революцією.

У Конгресі взяли участь представники галузі, повязані з Європейською асоціацією лотерей, з усієї Європи. У перший день був обраний новий президент цієї організації: ним на другий термін призначили Гансьорга Хьолткемаєра.

У своєму виступі він підкреслив, що, у той час, коли технологічна революція, свідками якої ми є, принесла багато нових можливостей для шанувальників лотерей, вони не завжди є безпечними через операторів, які порушують закон. На його думку, європейські прихильники лотерей традиційно керуються усталеними цінностями, що є їхньою сильною стороною. «Ми повинні мати на увазі, що соціальна відповідальність є важливою для нас», - зазначив Хьолткемаєр.

Девіз Конгресу - "Нові напрями". Як стверджував президент Totalizator Sportowy Олгьерд Чєшлік: «Кожен день ми бачимо більше причин для вивчення нових напрямів»; один з таких напрямів для лотерейного сектора є соціальні медіа. «Споживачі диктують правила - якщо ми не зможемо виправдати їх очікування, ми втратимо їх», - підкреслив Чєшлік.

Дев'ятий Конгрес європейських лотерей в Кракові завершиться 8 червня. Він обговорює не тільки нові завдання для галузі, але і те, як відповідально організовувати і проводити азартні ігри. Захід організовано тоталізатором Totalizator Sportowy, власник бренду LOTTO.

Джерело: Прес-центр Польського пресового агентства (PAP)

Контакт: Damian Wiśniewski, +48 22 518 21 09