Про дупу та її вплив на важкі міжнародні переговори

Блоги

Бойовика, який вимагав від представниці ОБСЄ сексуальних послуг під дулом автомата, росіяни порівняли з Седюком

У Мінську Україна і ОБСЄ жорстко вимагали від РФ і контрольованих ними ОРДЛО притягнення до відповідальності й покарання озброєного покидька, який намагався принизити жінку з місії СММ ОБСЄ і, погрожуючи їй автоматом, дозволив собі сексуальні домагання до неозброєної спостерігачки.

І Євген Марчук на безпековій, і потім Л.Кучма на ТКГ вимагали і прізвище цього покидька, і детальне розслідування інциденту, засудження його росіянами, і унеможливлення в подальшому.

Аргументи іншої сторони: та цей товариш був не дуже то й п'яний, і не дуже то й озброєний, так, пару автоматів. І це просто ментальна і культурна різниця у спілкуванні: він просто брав у жінки телефон, а у ваших Європах просто по-іншому знайомляться, то та жінка не так зрозуміла "гусара". 

Да, слава Богу, що ми йдемо подалі від "русского мира", де б'є - значить любить, а ґвалтує - бо подобається...

...Але далі росіяни дозволили собі наступний пасаж: що ви причепилися до ОРДЛО, ну подумаєш, чоловік на блокпосту вирішив взяти телефончик у гарної жінки. У вас он на Євробаченні чоловік з голою дупою перед усіма до співачки приставав. І регіт... Коли колеги з безпекової розповіли мені цю історію, було одне бажання - дати тій гидкий дупі ляпаса... своєю ганебною витівкою він дозволив собі принизити країну і дати такі брудні козирі нашим ворогам.

Р.S. Дупу, яка самостверджувалася на сцені євробачення, українські правоохоронці затримали, і цей неадекват нестиме адміністративну чи кримінальну відповідальність за непристойне хуліганство. А бойовика росіяни, і тим більше ОРДЛО, навіть не засудили, бо подумаєш - вимагав від жінки сексуальних послуг під дулом автомата.

Ірина Геращенко
FB