«Розетка»: квадрокоптери Skytech поєднують широкі можливості з бюджетною вартістю

PR

Топові моделі сучасних коптеров демонструють вражаючі характеристики і можливості аерозйомки. Але при цьому продовжують користуватися великим успіхом недорогі дрони, призначені для розважальних польотів. До таких пристроїв відносяться моделі марки Skytech. Це стильні компактні апарати зі зручним управлінням і доступною ціною. Інтернет-магазин «Розетка» оголошує суттєві знижки на найбільш популярні моделі даного бренду.

Модель TK107W відноситься до «вуличних» коптераів. Її довжина становить 320 мм, а вага — 500 грам. Такий апарат можна без побоювання запускати навіть при відчутному вітрі. Оскільки модель відноситься до бюджетних, у неї досить скромна автономність. Заряду батареї вистачає приблизно на 7 хвилин польоту.

Апарат виглядає енергійно і брутально завдяки агресивному дизайну і яскравому чорно-жовтому забарвленні. Корпус виконаний з міцного пластику. На кожному промені рами закріплений легкий, пружний захист пропелера.

Цей квадрокоптер Skytech оснащений камерою з роздільною здатністю 2 Мп. Вона дозволяє робити непогані знімки і записувати HD-відео, зберігаючи матеріали на карту пам'яті.

У польоті дрон досить стійкий і надійний. Стабілізацію забезпечує 6-осьовий гіроскоп. Пульт виглядає досить переконливо, проте управління цілком просте. При натисканні кнопки коптер може робити переворот на 360°. Передбачено два режими швидкості.

Дрон M68R даної марки також відноситься до популярних моделей даного класу. При тих же розмірах він виглядає більш елегантно і витончено. Цьому сприяє обтічна форма корпусу і стильна біла забарвлення.

Комплектація і можливості цього коптера практично такі ж, як у TK107W. Тут також є камера на 2 Мп з підтримкою FPV. На пульті є кріплення для смартфону, який може служити екраном при управлінні від першої особи. Або додатковим засобом управління.

Дронь цієї марки стануть хорошим вибором, якщо потрібен недорогий літальний апарат для розваги. Будь-який з квадрокоптера Skytech може подарувати чимало нових яскравих вражень. Це доступне рішення для новачків, які хотіли б навчитися пілотувати на відкритому повітрі.

Інтернет-магазин «Розетка» пропонує ознайомитися з різними пристроями цього виробника. Прямо зараз для деяких моделей діють вигідні знижки. Дізнатися більше про товар можна на його сторінці.

Повна версія публікації доступна на PRNEWS.io.