Новий модуль mOne Shop дозволить за пару годин запустити торговий майданчик онлайн

Компанія Singree розробила спеціальний модуль «mOne Shop», який забезпечить швидкий запуск електронного торговельного майданчика.

Одеса, 1 червня 2016. «mOneShop» — це модуль, який дозволяє запустити повноцінну торговельну площадку за кілька годин. Тепер стати адміністратором власної e-commerce платформи легко: необхідно лише придбати модуль «mOne Shop» з ліцензією 1С-Бітрікс, перенести необхідні дані і здійснити всі необхідні настройки. Після цього можна залучати на майданчик продавців, завантажувати списки товарів і заробляти на транзакціях.

«MOne Shop» — рішення для тих, хто хоче використовувати тенденції ринку на користь бізнесу. Так, незважаючи на кризу і загальне падіння попиту, кількість продажів в мережі тільки зростає. Торгові майданчики встигли міцно закріпитися на ринку і конкурують з інтернет-магазинами і e-commerce сайтами.

Модуль «mOne Shop» розроблений для малого і середнього бізнесу: у нього прийнятна ціна, основні «продають» можливості і мінімум налаштувань «з коробки». Крім того, «mOne Shop» — єдине повністю адаптоване рішення для країн СНД, що передбачає зрозумілий функціонал російською мовою.

До інших конкурентних переваг модуля від Singree можна віднести:

  • широкі можливості інтеграції з 1С «з коробки»;
  • інтуїтивно зрозумілий інтерфейс;
  • наявність мобільного версії;
  • вбудовані маркетингові можливості.

Встановивши модуль «mOne Shop», власник отримує доступ до повноцінної торговому майданчику. Основні можливості адміністратора наступні:

  • створення і редагування категорій товарів, додавання товарів від продавців;
  • відправка прайс-листів продавцям;
  • статистика по продавцях, продажу та покупцям;
  • контроль статусу товарів;
  • виставляння комісії для продавців, категорій товарів і окремих товарів;
  • відгуки та рейтинг продавців, покупців;
  • створення блогів, форумів, опитувань;
  • додавання інфоблоків: веб-аналітика, контент, e-mail розсилки, тригерні розсилки, реклама;
  • зв'язок з технічною підтримкою Singree.

Запущена торгова площадка зручна для продавців і покупців. Перші можуть довантажувати списки товарів, вести статистику по товарах і покупцям, виставляти статус товарів і багато іншого. Другі — шукати і порівнювати товари, відстежувати статус товару, залишати коментарі та виставляти рейтинг покупцям і т. п.

Є два основних пакети модуля «mOne Shop»: «Малий бізнес» і «Бізнес». Перший пакет підійде невеликим компаніям і стартапам. Другий пакет — для тих компаній, які знають, що таке on-demand модель, і хочуть використовувати просунуті можливості «mOne Shop», такі як «розумна» веб-аналітика, створення програм лояльності, запуск афіліатських програм і т. п.

Компанія Singree планує вдосконалити модуль і додати нові можливості: мобільний додаток, знижки та рекламу, інтеграцію з CRM, додавання нових інфоблоків. При покупці модуля Singree дарує 5 годині на настройку і перенесення даних. Кожен покупець гарантовано отримує пакет оновлень після випуску нової версії модуля.

Про компанію Singree

Компанія Singree заснована в Одесі в 2009 році. Це багатопрофільна веб-студія, яка займається розробкою і просуванням сайтів, створенням додатків і маркетплейсів. З 2011 року студія спеціалізується на кастомній розробці маркетплейсів різного типу. Модуль «mOne Shop» — перше рішення по створенню торгового майданчика «з коробки». Singree активно співпрацює з IT-компаніями України, країн СНД і США.