В IDS Aqua Service запустили безстрокову акцію на підтримку молодих батьків

Відтепер усі клієнти компанії, в родині яких є новонароджена дитина (від 0 до 6 місяців), отримують в подарунок на вибір 1 бутель (18,9 літрів) артезіанської води «Аляска» або упаковку води «АкваНяня» 1,5 л. Щоб отримати презент, необхідно пред'явити копії паспорта одного з батьків та свідоцтво про народження малюка.

Головна місія компанії IDS Aqua Service — турбота про здоров'я нового покоління українців. Виробники цілющої артезіанської води запустили акцію з метою підтримати прагнення всіх молодих батьків вести здоровий спосіб життя і вживати тільки корисні продукти і напої.

Основою гармонійного розвитку дитини є грудне молоко. Воно складається на 87,5% з води. Від того, яку воду вживає мама, залежить здоров'я не тільки жінки, що годує, але і її дитини. Тому якість води має величезне значення.

ТМ Аляска — легендарний бренд цілющої артезіанської води з десятирічною історією. Ніжний солодкуватий присмак напою в поєднанні з повним комплексом необхідних мінералів для людини — головний козир «Аляски».

Видобувають її з глибоких артезіанських свердловин в курортних зонах Карпат. Вода проходить ретельну багатоступінчасту обробку. Секретна технологія дозволяє зберегти природну структуру води і потрібні мінерали в допустимої концентрації і очистити від всіх небажаних домішок.

Напій прямо на місці видобутку і виробництва розливається в зручні 18,9 літрові бутлі з харчового полікарбонату і надійно закупорюється.

П'ять ступенів захисту і міжнародний сертифікат по системі НАСРР гарантують високу якість і корисні властивості води. Вона не потребує кип'ятіння і підходить навіть для приготування дитячого харчування.

Довідка: Компанія IDS Aqua Service є національним оператором з доставки води в Україні вже багато років. Вони відомі покупцям за такими легендарними брендами, як «Моршинська» та «Миргородська». Ознайомитися з детальними умовами акції і іншими цікавими пропозиціями можна:

на сайті компанії в розділі акції

по телефону: 0-800-505-889