Як РПС шкодить Путіну

Блоги

Цього дня провела якийсь час на акаунті Революційних Правих Сил. Вони нещодавно знову просили всіх на пікет. Нагадали про себе, то я вирішила помоніторити.

Прослухала прес-конференцію цих достойників із почуттям глибокого суму. Знаєте чому? Тому що українські праві зразка 90-х - це була аристократія. Ну, ви згадайте Славу Стецько (Царство Небесне). Пані. Глибока. З баченням, з гумором, з публічними навичками. На каблуках навіть у 80 років. Дисиденти поводилися так, ніби вони не в таборах жили, а в Букінгемських палацах. І така права ідея, маючи такі обличчя, була нічим іншим, як пропагандою Української Соборної Самостійної Держави.

А тут дивлюся їхню прес-конференцію: за столом сидять три ображені літні чоловіки і речуть:

«Оця влада не думає про людей… Тіко кричуть: війна-війна. Ні зробити хорошу МІЛІТАРАТИВНУ ПОЛІТИКУ…

До нас і США, і ЄС, і Антарктиди повертаються задом…

Продукти пітанія такі дорогі, вже нема куди терпіть…

Хочемо, щоб революція була народна і пролєтарська, а ця влада тіко літає за кордон…

Яценюк святкує перший мільярд, а Верховна Рада по кулуарах домовилася землю продавати.

Ми повинні зробити останній ривок».

Вони офшори називають опшорами.

Найрозумніший з-поміж них стверджує, що у нього є візія, і з папірчика зачитує перелік фейкових організацій (їх ніхто в очі не бачив), які цю візію формують. 

Вони нічого не здатні народити. По кутах борються з мігрантами, ну і кличуть на третій Майдан (який стане "ривком" та завершенням другого Майдану).

Ці люди заперечують своє кремлівське коріння. Воно точно там є не у всіх (але у декого точно є), але цей проект, зліплений з людських амбіцій літніх ветеранів, не привабить людей. Він здатен лише дискредитувати своїх шанувальників з Півночі. Ні розуму, ні таланту, ні харизми.  

Лана Самохвалова