6 детективів, які тримають увагу до останньої хвилини

Коли Ви почали дивитись фільм англійською, то Вам може бути важко сконцентруватись на ньому, проте, якщо цей фільм - детектив з нашої підбірки, то Вам точно буде цікаво додивитись його до кінця!

The Life of David Gale (“Життя Девіда Гейла“)

Девід Гейл — засуджений до страти в Техасі. Всього за декілька днів до страти, його адвокат пропонує півмільйона доларів, щоб у Девіда взяла інтерв’ю Бітсі Блум, журналіст газети новин, відома своєю здатністю зберігати секрети і захищати свої джерела. Гейл розповідає їй історію про те, як він опинився в камері смертників, показану глядачу через серію тривалих спогадів.

Драматичний фільм, фінал якого неможливо передбачити.

2. Trance (“Транс”)

Під час пограбування співробітник аукціонного дому Саймон отримує удар по голові та прокидається в лікарні з амнезією. Тільки він знає куди зникла картина вартістю у декілька мільйонів доларів, якої немає ні в сейфі, ні у крадіїв. Бандити викрадають його, але не отримавши відповіді, наймають гіпноз-терапевта Елізабет, яка може дістати з його пам’яті все що завгодно.

3. Gone Baby Gone (“Бувай, дитинко, бувай”)

Коли мами не було вдома, у передмісті Бостона викрадають маленьку 4-річну дівчинку. Вся поліція задіяна в розслідуванні, але й після декількох днів результатів не було. Тітка дівчинки звертається за допомогою до двох приватних детективів, які, взявшись за справу, поставили на кін не тільки власну репутацію, але й життя.

4. The Girl on the Train (“Дівчина у потягу”)

Кожного дня електричка зупиняється неподалік від того будинку, де Рейчел колись жила з колишнім чоловіком Томом, і де тепер він живе зі своєю новою дружиною. На цій же станції героїня щодня спостерігає за іншим будинком, де оселилися чоловік із дружиною, яких Рейчел охрестила Джейсоном і Джесс. Схоже, у молодої пари є все: любов, щастя, благополуччя. Але одного дня Рейчел бачить, як біля будинку, де живуть Джейсон і Джесс, відбувається щось загадкове, дивне та шокуюче.

5.Mulholland Dr. (“Малголенд Драйв”)

Після автомобільної аварії дівчина втрачає пам’ять і обирає собі ім’я Рита з рекламного плакату. Вона намагається почати нове життя, проте таємниці минулого не залишають її. Хто були ті два чоловіки, які були разом із нею та загинули під час аварії? Цікавий фільм з неочікуваним фіналом.

6. Before I Go to Sleep (“Перш ніж я засну”)

Головна героїня Крістін Лукас в результаті страшної трагедії втратила пам’ять. Щодня впродовж двадцяти років Крістін прокидається, думаючи, що вона двадцятирічна дівчина. Насправді ж вона виявляється сорокарічної жінкою з дитиною. День у день вона намагається згадати хоч щось зі свого минулого життя, але лікарі виявляються безсилі.

Приємного перегляду та вчіть англійську із задоволенням!