15 безкоштовних ресурсів для підготовки до TOEFL

Хочете вступити у закордонний університет чи просто отримати офіційне підтвердження свого рівня з англійської? Тоді складайте TOEFL, а ми Вам порекомендуємо джерела, що допоможуть Вам до нього підготуватись!

ETS TOEFL – офіційна сторінка іспиту TOEFL: формат, рекомендації, ресурси для ефективної підготовки.

Learn 4 Good – містить приклади тестових питань. Також розкриває суть іспиту та метод підрахування результатів. Нещодавно на сайт була додана база університетів, які приймають студентів на основі TOEFL.

TOEFL.ru – приклади, корисні рекомендації, міні-тести онлайн, матеріали для підготовки, координати екзаменаційних центрів.

Get TOEFL – тут є не тільки приклади тестів TOEFL, але й перелік корисних ресурсів для вивчення англійської мови для здачі іспиту.

Test Magic –  пробні варіанти теста TOEFL, а також допомога в написанні екзаменаційних есе, поради з підготовки та складання іспиту.

TestDEN – тренувальний тест для тих, хто готується до складання TOEFL, іспит у комп’ютерній версії.

Freeesl – добірка лінків на різноманітні ресурси, присвячені формату та стратегіям підготовки та складання TOEFL.

Good Luck TOEFL – розбір іспиту на складові, розгляд та допомога у вивченні кожної з них окремо (читання, аудіювання, слова тощо).

Test Prepreview – інформація про іспит, а також декілька його прикладів. Окрім TOEFL, тут ви можете знайти багато інших тестів для перевірки рівня знання мови.

English Test – тренувальні тести, а також величезна кількість вправ та матеріалів для вивчення англійської.

Quiz Tree – покращить ваш словниковий запас та граматику.

Graduates Hotline – декілька тренувальних тестів TOEFL.

Nonstop English – база вправ для проходження TOEFL, а також інших міжнародних іспитів. Виконання вправ відбувається в інтерактивному режимі, що значно спрощує та пришвидшує процес.

Quizlet – сервіс, який допоможе вам швидко запам’ятати не одну сотню іноземних слів, що використовуються в TOEFL.

Test Preppractice – декілька тренувальних тестів, а також посилання на підручники та матеріали, які знадобляться для підготовки до іспиту.

Користуйтесь нашою підбіркою та складайте тест на відмінно!