Київ передав ще майже пів тисячі безпілотників для бійців 112 бригади тероборони

Фото

Столиця передала майже 500 БПЛА різних типів на Донбас до бійців 112-ї бригади ТРО міста Києва.

Про це у Телеграмі повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, передає Укрінформ.

«Громада Києва продовжує допомагати нашим захисникам. Чергова партія такого необхідного обладнання - майже 500 БПЛА різних типів, закуплених за кошти столиці, вирушили на Донбас до бійців 112-ї бригади ТРО міста Києва», – написав Кличко.

Він зазначив, що минулого року місто спрямувало за запитами 112-ї бригади на її оснащення понад 236 мільйонів гривень і продовжує допомагати цього року.

Мер столиці зауважив, що загалом за кошти громади бригада придбала вже понад 2000 БПЛА. Зокрема, 1850 FPV-дронів, 4 важких ударних бомберів, 235 розвідувальних БПЛА.

«Бійці зазначають, що цей вид озброєння допомагає нищити ворога більш ефективно і зберігати життя захисників», – прокоментував Кличко.

Також на кошти, виділені столицею, військові 112-ї бригади, зокрема, обладнали полігон для підготовки бійців до виконання бойових завдань, ремонтують автомобілі та транспорт спецпризначення.

Читайте також: Кличко передав двом підрозділам на сході України 200 FPV-дронів

Як повідомлялося, батальйони 112-ї окремої бригади ТРО, яка була сформована у Києві, воюють на передовій на кількох напрямках фронту. Зокрема, на Херсонщині, Запоріжжі, під Бахмутом та Кремінною.

Фото: Телеграм Віталій Кличко