У Києві мешканців пошкодженого будинку прихистять у Пункті Незламності

Мешканців багатоповерхового житлового будинку в Дніпровському районі, який було пошкоджено внаслідок нічної ворожої атаки на столицю, тимчасово прихистять в Пункті Незламності, який організують в школі.

Про це повідомив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передає Укрінформ із посиланням на повідомлення пресслужби КМВА у Телеграмі.

«Мешканців багатоповерхового житлового будинку в Дніпровському районі столиці, який зазнав найбільших пошкоджень внаслідок нічної ракетної атаки на столицю, тимчасово прихистять в Пункті Незламності», - поінформував він.

Попко зауважив, що прихисток відкрили на території школи №98, що розташована поруч з постраждалим об’єктом. 

Очільник КМВА уточнив, що дітей, які вчаться в цьому навчальному закладі, планують перевести на дистанційну форму навчання.

Читайте також: Росіяни атакували Київ, попередньо, балістичними ракетами - КМВА

«У цьому Пункті Незламності усі постраждалі будуть забезпечені теплом, гарячими напоями, інтернетом, зв’язком та першою медичною допомогою», - зазначив посадовець.

Як повідомлялося, о 3:00 13 грудня 2023 року РФ завдала ракетного удару по столиці України. Усі десять цілей, що летіли у напрямку Києва по балістичній траєкторії, було збито зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил. Тип ракет, може бути встановлено лише після вивчення уламків відповідними службами.