У Києві заборонили недержавні масові заходи 23 та 24 серпня

Київський міський голова Віталій Кличко доручив своїм заступникам й очільникам районних державних адміністрацій не допускати проведення в столиці недержавних масових заходів 23 та 24 серпня.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі.

"Оскільки, з міркувань безпеки, місто не планує масових заходів до Дня Незалежності України, видав окреме доручення заступникам голови КМДА, головам столичних райдержадміністрацій не допускати погодження проведення недержавних масових заходів релігійного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру на території столиці 23 та 24 серпня", – зазначив мер. 

Також Кличко звернувся до керівників Головних управлінь Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві з проханням вжити додаткових заходів для охорони громадського порядку і безпеки учасників святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності, запланованих на державному рівні.

Читайте також: На Хрещатику готують виставку пошкодженої ворожої техніки

Усіх киян і гостей столиці мер закликає в ці дні бути максимально уважними та обережними і не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві на державному рівні планується провести на День Незалежності виставку зразків пошкодженої російської техніки. Міська влада масових святкових заходів на цей день не планує.