Київ отримав 11 спецавтомобілів для перевезення людей з інвалідністю

Фото, відео

Київський міський територіальний центр соціального обслуговування отримав 11 спеціалізованих автомобілів для перевезення людей з інвалідністю.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова Віталій Кличко, передає Укрінформ.

Київ отримав 11 спецавтомобілів для перевезення людей з інвалідністю / Фото: kyivcity.gov.ua

За словами Кличка, який узяв участь у переданні машин, вони оснащені необхідними механізмами та спеціальними місцями для комфортного перевезення людей з інвалідністю.

Міський голова наголосив, що потреба у спецавтомобілях постійно зростає, зокрема через збільшення кількості захисників, які отримали інвалідність.

"Востаннє автопарк Київського міського терцентру соціального обслуговування оновлювали у 2016 році. Досі у відділенні працювали 25 автомобілів, які щодня здійснюють близько 200 перевезень. 5 старих авто спишуть, оскільки вони вже не підлягають ремонту", - зазначив Кличко.

Читайте також: У Києві ввели в експлуатацію перші 37 квартир для тимчасового проживання переселенців

Він додав, що транспортне відділення надає послуги в межах Києва підопічним терцентру, аби вони могли дістатись до лікувальних та реабілітаційних закладів, культурних і спортивних заходів, відвідати адміністративні установи.

Як повідомляв Укрінформ, Київ отримав від Австрійської Республіки партію тактичних аптечок для військових, склад яких відповідає стандартам НАТО.