У КМВА розповіли про наслідки нічної атаки на Київ

За попередніми даними, в ході ворожої атаки на Київ падіння уламків ракет зафіксовано у п'яти районах.

Про це в Телеграмі повідомляє КМВА, передає Укрінформ.

«Восьмий повітряний напад на Київ з початку травня! Цього разу ворог здійснив комплексну атаку з різних напрямків одночасно, із застосуванням БпЛА, крилатих ракет та, ймовірно, ракет балістичного типу. Вона була винятковою за своєю щільністю - максимальна кількість атакуючих ракет за найкоротший проміжок часу», - зазначив очільник КМВА Сергій Попко.

За попередньою інформацією, переважна більшість ворожих цілей в повітряному просторі Києва була виявлена і знищена. Дані про кількість та тип ракет незабаром повідомлять Повітряні сили.

Також  за попередніми даними, зафіксовано падіння уламків у Соломʼянському, Шевченківському, Святошинському, Оболонському та Дарницькому районах столиці. Найбільші пошкодження - в Солом’янському районі, там сталося займання нежитлового приміщення та кількох одиниць автомобільної техніки. Пожежа ліквідована.

Читайте також: У Києві та області повторна тривога, ППО працює по безпілотнику

«В решті районів пошкодження не суттєві - у більшості виявлено падіння уламків на припарковані автомобілі, прибудинкову територію чи лісопаркову зону. Наразі інформації щодо потерпілих немає. Дані оперативного зведення збираються та уточнюються», - підсумував Попко.

Як повідомив у Телеграмі Київський міський голова Віталій Кличко, у Шевченківському районі столиці на територію зоопарку впали уламки ракети.

Раніше мер повідомив про трьох потерпілих унаслідок ракетної атаки російських військ.