Начальник військової адміністрації Києва передав засоби ППО для мобільних вогневих груп

Фото

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко передав одній із частин Сухопутних військ Збройних сил України партію сил і засобів протиповітряної оборони, які будуть виконувати завдання у складі мобільних вогневих груп.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в Телеграмі Київська міська військова адміністрація.

“Як показали події останніх днів, це і атаки дронів камікадзе і атаки комплексні, з використанням дронів і ракет, сил і засобів ППО мало не буває! Периметр Києва великий, тут все знаходиться, як кажуть москалі “центр прийняття рішень”. То ми повинні вживати всіх засобів і зосередити всі зусилля, щоби убезпечити всіх киян і всі структури, що керують обороною країни, з точки зору протиповітряної оборони”, - підкреслив начальник КМВА.

Автомобілі “Рено” придбані владою Києва, вони уже пройшли відповідне технічне обслуговування, ремонт, обладнані кулеметами ДШК з комплектами, крім цього є відповідні прилади для лазерної підсвітки та переносні зенітно-ракетні комплекси Stinger.

Начальник КМВА передав Сухопутним військам засоби ППО для мобільних груп / Фото: КМВА

Як зауважили у КМВА, підрозділ, що отримав цю техніку, з наступного тижня почне бойове злагодження і через певний час вони посилять сили і засоби повітряної оборони угруповання сил і засобів Києва.

Читайте також: Штати приділяють велику увагу передачі Україні засобів ППО – Білий дім

Як повідомляв Укрінформ, останніми днями російська армія атакує Київ дронами-камікадзе та ракетами.