У Києві збили ворожий безпілотник: є постраждалий

У Деснянському районі столиці уламок збитого ППО безпілотника впав на проїжджу частину, також повідомляється про постраждалого 19-річного чоловіка.

Про це передає Укрінформ із посиланням на очільника столиці Віталія Кличко.

"Вибух у Деснянському районі Києва.  Всі служби слідують на місце. Деталі - згодом", - написав він у своєму телеграм-каналі.

Трохи згодом мер додав, що у Деснянському районі столиці госпіталізували постраждалого 19-річного чоловіка. За попередньою інформацією молодий чоловік отримав різану рану стопи (наступив по необережності на уламки скла). Його направлено до травмпункту.

Читайте також: У Києві та області працює ППО, у столиці прогриміли вибухи

Тим часом заступник керівника ОП Кирило Тимошенко повідомив про падіння уламків БПЛА на проїжджу частину дороги, в результаті чого було пошкоджено вікна в будинку поруч.

Київська обласна військова адміністрація нагадує, що небезпека на Київщині зберігається та закликає мешканців зберігати спокій та перебувати в укриттях до відбою тривоги.

Повітряне командування "Схід" своєю чергою повідомляє, що наразі вже знищено десяток смертоносних подарунків рашистів, якими вони вже другу ніч поспіль намагаються атакувати Україну. 

Нагадаємо: ввечері 1 січня голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що в Україну залетіли дві групи іранських безпілотників. У багатьох областях оголосили повітряну тривогу.