Вакарчук виступив на залізничному вокзалі у Києві

Відео

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук влаштував імпровізований концерт на Центральному залізничному вокзалі у Києві, аби підтримати українців.

Про це музикант написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Київ. Центральний залізничний вокзал, Фортеця незламності. Місце, яке працює 24/7 і де люди чекають, зустрічаються, заряджають гаджети, є медпункт допомоги, а діти мають свою окрему ігрову кімнату, діти з деокупованих територій, діти вільної України", - зазначив він.

Вакарчук згадав, як навесні був на вокзалі у Львові - тоді люди переважно їхали за кордон.

Читайте також: Вакарчук дав концерт для українських захисників

"Сьогодні хтось зустрічає, нехай і на дуже коротких пару днів, свого Захисника, хтось їде додому, до звільненого Херсону чи Ізюму, їдуть свої до своїх по країні, працюють, живуть. Бо вся наша Україна - це фортеця незламності", - наголосив артист.

Читайте також: Вакарчук став першим благодійником проєкту «Збережіть українську культуру»

Як повідомляв Укрінформ, 6 березня лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук долучився до лав територіальної оборони Львівщини. Музикант відвідує гарячі точки фронту, визволені міста, підтримує захисників та надає волонтерську допомогу. Він також продовжує надихати солдатів та українців творчістю, виконуючи пісні на вокзалах та в шелтерах біженців, у військових частинах.