У столиці зранку рівень забрудненості повітря дуже низький

У Києві станом на ранок 28 листопада рівень забрудненості повітря дуже низький, радіаційний фон – у нормі.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

“Станом на 08:00 28 листопада рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві дуже низький. Радіаційний фон у всьому місті – в нормі. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів КМДА”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на правому березі на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Щусєва, 20 загальний індекс якості повітря – 6 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон при контрольній нормі у 0,26 мкЗв/год становить 0,11 мкЗв/год.

Також на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою просп. Правди, 64-Г загальний індекс якості повітря – 7 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

Читайте також: Києву повернули тепло, воду та світло

Водночас на лівому березі на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 11 (дуже низький рівень забрудненості). Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві працює понад 430 пунктів обігріву, на випадок надзвичайної ситуації столична влада готує ще 100 таких пунктів.