Київ отримав від Німеччини та Польщі партію пожежних машин та карет швидкої допомоги

Відео

Київські медики й рятувальники отримали чергову партію спецавтомобілів та спорядження від партнерів з Німеччини, Польщі і Швейцарії.

Як передає Укрінформ, про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у Телеграмі.

"Завдяки нашим іноземним друзям та партнерам, до яких ми звертаємося, і які підтримують Україну та Київ у боротьбі з російським агресором, столиця отримала чергову партію спецавтомобілів та спорядження. І ми передали їх столичним рятувальникам та медикам", – зазначив він.

За словами Кличка, йдеться про 12 пожежних і пожежно-рятувальних автомобілів та 7 карет швидкої допомоги від німецьких і польських партнерів, а також про рятувальне спорядження зі Швейцарії.

Читайте також: Київ передав рятувальникам 12 спецавтомобілів

"Тепер наше місто стало ще більш оснащеним для захисту від пожеж, зокрема, в результаті ракетних обстрілів. Адже сьогодні, в умовах війни, нам вкрай важливо швидко та ефективно реагувати, аби врятувати життя людей. І місто Київ робить усе, що може, аби наші служби були забезпечені всім необхідним", – наголосив мер.

Як повідомляв Укрінформ, раніше влада Києва передала Державній прикордонній службі України 35 мікроавтобусів Volkswagen T5. Автомобілі посилять технічну оснащеність прикордонників та будуть використовуватися під час патрулювання державного кордону.