У житловий будинок на вулиці Лобановського в Києві влучила ракета

Фото, відео

У житловий будинок на вул. Лобановського, 6а, у Києві влучила ракета.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Телеграмі, передає Укрінформ.

"У житловий будинок на вул. Лобановського, 6а влучила ракета. Аварійно- рятувальні служби слідують туди", - написав він.

Як повідомляє ДСНС у Телеграмі, ракета влучила у багатоповерховий житловий будинок (17-18 поверх). Проводиться евакуація.

Від ДСНС залучено 12 осіб та 3 одиниці техніки.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 25 лютого провів нараду з постійними членами Ради безпеки РФ, на якій розглядалася воєнна ситуація.

Після наради Путіна з членами Радбезу РФ було показано відеоролик, в якому президент РФ, використовуючи образливу лексику щодо українських воїнів та представників влади, зробив ряд заяв. В одній из них Путін знову виправдав операцію «захистом Донбасу від геноциду», звинувативши в бойових сутичках не ЗСУ, а націоналістичні формування/елементи, які нібито виступають у ролі «загороджувальних загонів».

В іншій заяві президент РФ сказав, що нібито українські військові за підказкою американських радників діють як терористи, встановлюючи важкі озброєння в житлових кварталах. Можна припустити, що ця заява використовуватиметься пропагандою для виправдання російського обстрілу житлових районів українських населених пунктів.