Пожежа в будинку на Позняках: Кличко каже, що є поранені та загроза руйнування

Фото

Внаслідок потрапляння російського літального апарата у житловий будинок на вулиці Кошиця, 7-А, троє осіб отримали поранення, є загроза руйнування будівлі.

Про це повідомляє столичний голова Віталій Кличко, передає Укрінформ.

"За попередніми даними, троє поранених, один з них у важкому стані, внаслідок  потрапляння російського літального апарата у житловий будинок на вулиці Кошиця, 7-А. Швидкі везуть людей у лікарні. На місці працюють всі аварійно-рятувальні служби. Будинок палає, є загроза руйнування", - йдеться у повідомленні.

Будинок по вулиці Кошиця, 7А на Харківському масиві / Фото: Наталія Молчанова, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, близько 05:00 державний кордон України на ділянці з Російською Федерацією та Республікою Білорусь зазнав атаки з боку російських військ, підтримуваних Білоруссю. Атаки на прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску здійснюються із застосуванням артилерії, важкої техніки та стрілецької зброї. Це відбувається в межах Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей. Крім того, атака відбувається з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей і з АР Крим.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України