Президентське подружжя взяло участь у відкритті святкового містечка біля ОП

Фото

Президент Володимир Зеленський та його дружина Олена взяли участь у відкритті святкового містечка «Миколай приймає друзів» на вулиці Банковій у Києві.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Глави держави.

Президентське подружжя разом з іншими гостями новорічної локації переглянуло виступи Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня» та Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. Павла Вірського.

Зеленський побажав кожному відчути атмосферу зимових свят і зустріти своє диво, а в новому році - здійснення всіх бажань і задумів.

«Святий Миколай разом із казковими героями влаштував глядачам театралізоване дійство та запалив святкові вогні на новорічній ялинці. Цього року її прикрашають 125 іграшок, у дизайні яких було використано малюнки дітей з особливими освітніми потребами», - йдеться у повідомленні.

До привітань із прийдешніми зимовими святами долучилися співаки Ольга Полякова та Дзідзьо, які виконали новорічну пісню.

Зеленські взяли участь у відкритті святкового містечка біля Офісу Президента // Фото: ОП

Зазначається, що на території містечка працюватиме безкоштовна інклюзивна ковзанка, весела карусель для дітей і дорослих та будинок-резиденція Святого Миколая. Також там облаштовані новорічні фотозони, ялинковий ярмарок і торговельні будиночки, де можна придбати ласощі, напої та сувеніри.

Для дітей з інвалідністю на ковзанці проводитимуть регулярні інклюзивні тренування з професійним тренером та за участю спортсменів-фігуристів. А любителі хокею зможуть взяти участь у майстер-класах від гравців київського хокейного клубу «Сокіл».

Локації створені з допомогою меценатів і благодійних організацій. Відвідати святкове містечко можна щодня, без вихідних, з 10:00 до 21:00 упродовж усіх новорічно-різдвяних свят.

Святкове містечко біля Офісу Президента // Фото: Євген Любімов, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, 17 грудня учасники Національної організації скаутів України та Асоціації гайдів України передали Президенту Володимиру Зеленському та його дружині Олені Вифлеємський вогонь.