Відкриття головної ялинки країни транслюватимуть на екрані ТРЦ «Гулівер»

Відкриття головної ялинки країни та урочисте засвічення її вогнів, яке відбудеться напередодні Дня святого Миколая – 18 грудня, транслюватимуть на найбільшому екрані країни, розміщеному на ТРЦ «Гулівер» (Спортивна площа, 1).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

"На локації поблизу торгово-розважального центру буде облаштований космічно-новорічний ярмарок зі справжнім Північним сяйвом та міні Лапландією, зоною фудкортів та, як обіцяють організатори, у справжній святковій атмосфері", - йдеться у повідомленні.

На великому екрані також можна буде побачити трансляції та з інших новорічних локацій столиці, які запрацюють уже цього тижня. Зокрема, зимового молодіжного фестивалю Дабл Тріпл Snow Fest (Snigfest), що відбудеться 17-19 грудня під Аркою дружби народів.

Як відомо, у Києві створений комплексний новорічний маршрут із кількома святковими локаціями, аби в умовах карантину запобігти скупченню людей на одній із них.

Як повідомлялося, святкове відкриття головної ялинки країни на Софійській площі Києва відбудеться у суботу, 18 грудня, о 17:00.