У Києві чоловік влаштував стрілянину через неякісні ремонтні роботи

У Києві чоловік влаштував стрілянину в громадському місці через неякісне виконання ремонтних робіт.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Києва.

Повідомлення про стрілянину на проспекті Леся Курбаса у Святошинському районі надійшло на спецлінію 102.

За вказаною адресою були направлені патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група територіального управління поліції та бригада швидкої медичної допомоги.

На місці події правоохоронці встановили, що під час з’ясування відносин через неякісне виконання ремонтних робіт між двома місцевими жителями розпочалася бійка.

"У ході конфлікту зловмисник дістав предмет, схожий на пістолет, та здійснив декілька пострілів у сторону опонента. 24-річного киянина з травмою ноги госпіталізували до лікарні, де надали необхідну допомогу, після чого відпустили додому", - повідомив слідчий Святошинського управління поліції Петро Руденко.

Зловмисника, 1969 року народження, правоохоронці затримали.

Поліцейські вилучили в чоловіка револьвер "Флобер", який направили на експертизу.

Слідчий відділ Святошинського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (грубе порушення громадського порядку, із застосуванням предмета, спеціального пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Фігуранту оголошена підозра. Йому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, 30 листопада у Запоріжжі покупець вистрілив з травматичної зброї у власника продовольчої крамниці. Постраждалий був доставлений у лікарню з травмою обличчя.