ДФС провела обшуки у Київзеленбуді

Фото

Співробітники Державної фіскальної служби України провели обшуки в комунальному об'єднанні «Київзеленбуд».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці ДФС України.

«Співробітники ГУ ДФС у м. Києві за процесуального керівництва Київської міської прокуратури в межах досудового розслідування у кримінальному провадженні викрили групу компаній в ухиленні від сплати податків», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що службові особи декількох товариств, за попередньою змовою із службовими особами Київського комунального об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд» (КО «Київзеленбуд»), в період 2019-2020 років шляхом укладення удаваних правочинів з «фіктивними» СГД ухилились від сплати ПДВ на суму понад 3️0 млн грн.

Читайте також: ДФС викрила службових осіб Укрзалізниці на розкраданні 33 мільйонів

«За період 2019-2020 років зазначені підприємствами на замовлення КО «Київзеленбуд» здійснили роботи по будівництву та реконструкції парків відпочинку у Києві на суму понад 220 млн грн», - зазначив голова ДФС Вадим Мельник.

За результатами проведених обшуків у офісних приміщеннях, КО «Київзеленбуд» та інших товариств виявлено та вилучено первинні фінансово-господарські документи по проведеним роботам з ремонту та реконструкції парків, тендерні документації, тощо.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Укрінформ, 28 липня у комунальному підприємстві «Плесо» правоохоронці провели обшуки щодо діяльності підрядних організацій.

Фото: ДФС