Поліція відкрила справу через погрози керівнику «Київблагоустрою»

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом погрози знищення майна директора комунального підприємства.

Як передає Укрінформ, про це інформує поліція Києва у Фейсбуці.

“До Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від 39 – річного директора комунального підприємства, що біля паркану свого будинку він виявив декілька пляшок, схожих на так звані «коктейлі Молотова» та записку з погрозами. На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції для документування цієї події та з’ясування всіх обставин”, - йдеться у повідомленні.

Попередньо, поліцейські встановили, що невідомі залишили біля оселі три пляшки з ймовірно легкозаймистою сумішшю, а всередині четвертої була записка з погрозами відносно діяльності керівника комунального підприємства. Слідчі вилучили речові докази з метою їх подальшого направлення на проведення відповідної експертизи.

За цим фактом відділом дізнання Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 195 (Погроза знищення майна) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців.

Читайте також: Київському чиновнику підкинули пляшки з «коктейлем Молотова» і записку з погрозами

Наразі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння цього кримінального правопорушення. Правоохоронці з’ясовують деталі інциденту.

Зі свого боку у Київській міській прокуратурі поінформували, що йдеться про директора КП “Київблагоустрій”.

На сайті комунальної установи зазначається, що т.в.о. директора “Київблагоустрою” є Микола Бойко.

Як повідомлялося, перший заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба раніше заявив, що у Києві директор комунального підприємства отримав записку з погрозами і пляшки з «коктейлем Молотова».