На столичному колекторі сталася аварія, постраждали комунальники

Фото

Під час проведення планових робіт на Новодарницькому колекторі на вул. Тростянецькій, 8, сталася надзвичайна ситуація.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у пресслужбі КМДА.

За інформацією «Київводоканалу», внаслідок події постраждали працівники, їм усім надана медична допомога. Ведеться службове розслідування.

Чотирьох працівників Київводоканалу під час ремонтних робіт у колекторі у Дарницькому районі змило великим напором води. Одного у важкому стані госпіталізовано, повідомляє ГУ ДСНС України у м.Києві.

“Сьогодні, 28 жовтня, об 11:03 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві від працівників Київводоканалу надійшло повідомлення про те, що під час проведення ремонтних робіт на перехресті вул. Тростянецької та Харківського шосе, що у Дарницькому районі столиці, в колекторі сталася аварія. Внаслідок аварії, четверо працівників Київводоканалу потребували негайної допомоги”, - йдеться у повідомленні.

До місця виклику було направлено рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши, бійці встановили, що співробітників Київводоканалу, під час ремонтних робіт було змито великим напором холодної води. Відразу ж бійці приступили до порятунку людей.

Усіх постраждалих витягли з колектора та передали працівникам медслужби. Одного чоловіка у важкому стані госпіталізували до лікарні. Іншим трьом допомога надавалася на місці.