На Хрещатику пройде святкове Ралі журналістів

У столиці 9 червня із 10:00 до 21:00 на Хрещатику – від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної – відбудеться святкове «Ралі журналістів».

Як повідомляє прес-служба КМДА, проект із нагоди святкування Дня журналіста ініційований громадською організацією «Київський міський автомотоклуб».

"За інформацією організаторів, ралі журналістів – це клубне змагання на серійних автомобілях, яке проходить вулицями столиці, відповідно до вимог Правил дорожнього руху", - йдеться у повідомленні.

На учасників також чекають спеціальні ділянки зі слалому (швидкісне маневрування), на яких потрібно якнайшвидше проїхати задану фігуру. Головне пройти маршрут, проставити відмітки у дорожніх листах та дістатися фінішу у відведений час. Майстерність екіпажів оцінюють компетентні судді. Змагання контролюють із самого початку до фінішу, щоб зібрати найточніші результати, правильно підрахувати час кожного екіпажу та нагородити переможців.

Читайте також: Ралі "Столиця" відкриє на Хрещатику чемпіонат України-2019 з ралі

Монтаж конструкцій та обладнання, потрібного для організації ралі, здійснюватимуть із 05:00 до 10:00 9 червня на вулиці Хрещатик, 36 біля адміністративного будинку Київської міської державної адміністрації. Демонтаж триватиме в цей день із 21:00 до 24:00.

До змагання допускаються винятково серійні легкові автомобілі, зареєстровані у сервісних відділеннях Міністерства внутрішніх справ.