Масштабна ДТП у Києві: поліція нарахувала 21 пошкоджене авто

Фото

У дорожньо-транспортній пригоді на бульварі Лесі Українки в Києві пошкоджена 21 автівка.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив інспектор патрульної поліції лейтенант Станіслав Скрипник.

"За останні три роки це наймасштабніша ДТП в Печерському районі. Приблизно два роки тому масштабна ДТП сталась біля Дарницького мосту, тоді були пошкоджені 12 машин, а тут - 21 автівка. Є також машини, які вже не підлягають ремонту. На водіїв, чиї авто були неналежним чином припарковані, буде винесена постанова, але компенсацію за ДТП вони отримають", - повідомив він.

Масштабна ДТП у Києві / Фото: Володимир Тарасов

Інспектор також зауважив, що тест на вміст алкоголю у винуватця ДТП показав нульовий результат, однак водій ще має пройти "наркологічну експертизу".
Читайте також: Столичний бульвар Лесі Українки досі "стоїть" через масштабну ДТП

"Буде кваліфікуватись ДТП залежно від того, чи це ДТП з постраждалими, чи ні. Попередньо, з постраждалими, оскільки одна жінка поїхала до лікарні. І якщо буде госпіталізація - це вже кримінальна відповідальність", - додав Скрипник.

Таким чином, за умови претензій від постраждалої до винуватця дорожньо-транспортної пригоди, на водія автокрана очікуватиме кримінальна відповідальність.

Як повідомляв Укрінформ, вранці в центрі Києва зупинено рух транспорту через масштабну ДТП. Аварію спричинив автокран, у якого відмовили гальма. Постраждали три особи, двом із них надали медичну допомогу без госпіталізації.

Рух бульваром Лесі Українки частково обмежено, загалом рух по центру міста ускладнений.