Порошенко переконаний, що ескапада пранкера на Євробаченні не зіпсувала свято

Президент України Петро Порошенко вважає, що Євробачення було організоване на дуже високому рівні і ескапада пранкера не зіпсувала свято.

Про це він сказав під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Пісня переможця - Португалії мені дуже сподобалося, дуже сподобався виступ ONUKA,  дуже сподобався виступ Джамали, дуже-дуже сподобався, якби не... але все рівно сподобався, бо  завжди знайдеться хтось, хто вискочить і щось продемонструє, вважаючи, що це є свобода», - наголосив Президент.

Він вважає, що «дуже погано, коли в такий спосіб люди знаходять можливість самовиражатися».

«200 мільйонів дивляться Україну, десятки тисяч людей, включаючи волонтерів, зробили надзусилля для того, щоб не просто зробити це свято, а показати Україну  світу, і тут вилазить одна, вибачте на слові, дупа, яка думає, що це те,що світ має бачити з України. Я точно розчарований, але вражаю, що цим нам враження від свята не вдалося зіпсувати», - підкреслив Порошенко.

Водночас він зазначив, що Євробачення було організовано на дуже високому рівні. 

«Проблема не тільки в тому, яку картинку з Києва, з України побачив світ. Проблема в тому, як Україну і Київ побачили десятки тисяч гостей. І це абсолютно важлива інформація, яка буде зараз донесена до наших європейських країн-партнерів», - зауважив Порошенко.

Він повідомив, що вчора не був присутнім на фіналі конкурсу, оскільки «проводили переговори з Жебрівським, з Аброськіним і з’ясовували, яким чином можна було допомогти тим,хто постраждали ( в Авдіївці -  ред.) і настрій, відверто кажучи,був не той».

Як повідомляв Укрінформ, пранкер вибіг на сцену і приспустив штани під час виступу Джамали під час фінальної частини конкурсу "Євробачення 2017". Охорона відразу видалила його за межі концертного залу.

Пранкера, який продемонстрував сідниці в прямому ефірі під час трансляції фіналу конкурсу "Євробачення 2017", затримано поліцією.