Євробачення: Україна сьогодні визначить ще двох фіналістів

Третій півфінал національного відбору на Євробачення-2017, під час якого буде визначено ще двох фіналістів, відбудеться в суботу о 19.00 і транслюватиметься в прямому ефірі.

Про це повідомляє Перший національний

"Цієї суботи до обраних у перших двох півфіналах – TAYANNA, Сальто Назад, ILLARIA та ROZHDEN – додадуться ще двоє. За останні два місця у фіналі змагатимуться: гурт Кузьми Скрябіна Singing pants, O.Torvald, Анастасія Прудіус, Віталій Козловський, KADNAY, MELOVIN, Green Grey та Vivienne Mort", - йдеться у повідомленні.

Цьогорічний національний відбір на Євробачення має три півфінали. У кожному з цих півфіналів виступає восьмеро виконавців, два з яких за результатами голосування проходять у фінал. Ім’я артиста, який навесні представить Україну на пісенному конкурсі, визначиться у фіналі 25 лютого.

Система голосування на національному відборі залишається такою ж, як і в минулому році: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують шляхом смс, після чого бали від суддів і глядачів підсумовуються.

Нагадаємо, що ведучим нацвідбору на Євробачення-2017 буде Сергій Притула. У журі - музичний продюсер відбору Костянтин Меладзе, артист і композитор Андрій Данилко та переможниця Євробачення 2016 року Джамала.

Наживо третій півфінал покаже телеканал UА:Перший – в ефірі, на сайті, на офіційному YouTube-каналі та у Фейсбуці.