НСТУ оголосила тендер на проведення відеозйомки Євробачення

Національна суспільна телерадіокомпанія України оголосила тендер на послуги із забезпечення відеозйомки та формування телевізійного сигналу для пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Про це повідомляється на сайті телеканалу UA:Перший.

Очікувана вартість послуг становить 35 мільйонів 400 тисяч гривень.

Ця процедура проводиться з метою проведення попереднього відбору постачальників послуг для подальшого застосування переговорної процедури закупівлі відповідно до Закону "Про публічні закупівлі" та постанови КМУ "Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення у 2017 році пісенного конкурсу Євробачення".

Потенційні учасники можуть подавати свої пропозиції до 21 лютого. Переможець повинен забезпечити: проведення відеозйомки та формування телевізійного сигналу під час усіх телевізійних репетицій, а також голосування, церемонії відкриття, інтервал-актів, репетиції учасників, фінальних костюмних репетицій та прямих ефірів. Крім цього, необхідно провести монтаж та демонтаж обладнання на локаціях, підключення живлення, технічні тести.

Деталі про технічні вимоги викладені у Додатку №1 на сайті публічних електронних закупівель ProZorro.

Компанія, яка надаватиме послуги із забезпечення відеозйомки та формування телевізійного сигналу, повинна мати відповідне обладнання та достатню матеріально-технічну базу, досвід виконання аналогічних робіт, а також працівників відповідної кваліфікації.