Партія "Слуга народу" оголосила набір кандидатів у депутати

Партія «Слуга народу» оголосила набір кандидатів у депутати в мажоритарних округах на дострокових виборах до Верховної Ради.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі партії.

Основним критерієм відбору є порядність, чесність і відповідальність, йдеться у повідомленні. Відбір триватиме до 2 червня включно. Подати заявку пропонують за допомогою офіційного сайту політсили.

«Кандидат від партії — це порядна людина, яка вміє слухати та розуміти проблеми людей, виконує свої обіцянки. Він патріот, здатний працювати в команді, має лідерські здібності та інтелектуальні якості, він відкритий, вихований, готовий діджиталізувати суспільство та підтримувати курс Президента», - так у партії «Слуга народу» окреслили свої вимоги до майбутніх кандидатів.

Охочі стати кандидатами в депутати мають заповнити анкету, надіслати відеорезюме та запропонувати на розгляд концепти трьох законопроектів.

Читайте також: Саакашвілі не зможе потрапити до списку "Слуги народу" — Разумков

У партії Президента обіцяють визначити достойних претендентів, які зможуть представляти політсилу у мажоритарних округах. Інформацію про можливих кандидатів - ретельно вивчити і перевірити.

Також симпатикам команди Зеленського пропонують стати бути волонтером у штабі, членом виборчої комісії або спостерігачем на дострокових парламентських виборах. Як повідомляв Укрінформ, керівник виборчого штабу партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко анонсував чотири рівня перевірки під час відбору кандидатів у народні депутати. Це документальна перевірка (спеціалісти із безпеки перевірятимуть минуле кандидата “і особливо - його зв’язки”), перевірка доброчесності (люди зможуть повідомляти про про “помічені прояви недоброчесності"), фахова кадрова оцінка та постпраймеріз.